Nieuwe maand, nieuwe info (december 2015)

Beste ouders, leden en scoutsvrienden,

Een nieuwe maand = een nieuw woordje van jullie groepsleiding.
De winter is aangebroken dus vragen wij aan iedereen om altijd lekker warm en winters gekleed naar de scoutsvergaderingen te komen. Als jullie alles goed voorzien van naam, kan de leiding hun uiterste best doen om alles na de vergadering terug mee naar huis te geven.

Deze week, op vrijdag 4 december, vieren wij de komst van de Sint en zijn pieten op ons lokaal. De planning per tak, vind je terug in de kriko echo! Hopelijk heeft ook dit jaar de Sint weer iets lekkers mee voor iedereen!

Voor de overige vergaderingen wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de examens van onze jogi’s en givers. Wij vinden het belangrijk dat al deze leden, na een dagje blokken zich eens goed kunnen uitleven.

In het weekend van 20 december, zal per tak het jaar 2015 afgesloten worden met een leuke kerstvergadering, op zondag 27 dec en zondag 3 jan gaan we er tussenuit voor een korte winterslaap! Daarna vliegen we er natuurlijk weer vollen bak in, BELOOFD!

De oudertak is nog steeds op zoek naar nieuwe leden. Wij zoeken nog mensen die zich willen opgeven via onze nieuw rubriekje op de site, om takverantwoordelijke te worden. Meer info vindt je op de oudertak pagina

We willen jullie nog even kort herinneren aan naderende evenementen:

4 dec: Sint en piet op bezoek
27 dec & 3 jan: geen scouts
8 jan: voorbereiding spel met ouders “ouders in leiding”
vanaf 20u welkom bij scoutsmama Katrien De Schrijver (Destelwijk 96)
17 jan: “ouders in leiding” vergadering
29 jan: 20u30 oudertakraad VP-plein
7 feb: soephé, klinken op het nieuwe jaar met een tas soep en glaasje jenever na de vergadering

Een frisse maar stevige linker ,

Butzen, Zoë, Thomasje en Lieselotte
Groepsleiding Scouts Kriko-M