Januari 2016

Beste vrienden van kriko-m,

Eerst en vooral wensen we jullie graag een spetterend, maar vooral scoutesk jaar toe. 
Naast een feestmaand is januari ook een examenmaand. Onze leiding is dan ook meer aan een bureau te vinden, dan ergens anders. Omdat zondagochtend vergaderingen veel tijd vergen,  opteren we voor avondvergaderingen. 

Op ZONDAG 17 januari neemt de oudertak voor 1 vergadering het heft in handen. Zij organiseren en leiden een volledige ochtend. Benieuwd wat die ouders allemaal in hun mars hebben? Kom dan tussen 9.45 en 12.30 een kijkje nemen op puytvoet (afspraak aan de puytvoetwegel). Ouders die graag nog willen helpen met de vergadering kunnen steeds een mailtje sturen naar Lieve Butzen (lievebutzen@skynet.be )

VRIJDAG 29 januari komt de oudertak samen om 20.30 op het VP plein. Klinkt het woord oudertak je vreemd in de oren? Neem dan zeker eens een kijkje op de oudertak pagina.

We zijn nog steeds op zoek naar enkele takverantwoordelijken. Dit zijn ouders die weten wat er speelt bij andere ouders van hun tak. Die informatie neemt ze mee naar oudertakvergaderingen. 
Is deze functie op je lijf geschreven? Stuur dan een mailtje naar groepsleiding@kriko-m.be

Souphé 2015

Op ZONDAG 7 februari klinken we met z’n allen op het nieuwe jaar. Niet met cava, maar met soep!
Vanaf 12u zijn alle ouders welkom om een halfuurtje mee te spelen. Vanaf 12.30u zoeken we de warmte van de grote zaal en een lekker tasje soep op.

Natuurlijk kunnen we al die soep niet zelf maken, daarom zijn we op zoek naar mensen die graag hun kookkunsten in de spotlight zetten door een pot soep mee te nemen.  Als u onze kokende held wilt zijn, stuur dan een mailtje naar groepsleiding@kriko-m.be

Een stevige linker,
De leiding en groepsleiding van kriko-m