Het is alweer november

Beste leden en ouders,

We kunnen alweer een blad van onze kalender omslaan. De derde maand van ons scouts jaar in begonnen. Het vp plein krijgt een bladerlaagje, de dagen worden korter en het kwik duikt naar beneden. Maar dat alles houdt een goede scouts niet tegen. Ook in november staat er heel wat op de menu.
Wat elke tak van plan is kan u lezen in de kriko-echo.

Na de vergadering van zondag 8 november kunnen alle kapoenen en welpen van vorig jaar nog eens terugkijken op dat fantastische kamp. Kom om half 1 naar het VP plein waar je met hap en drank de kiekjes van het afgelopen kamp kan bekijken. Wie een kriko-m usb stick heeft kan die foto’s meteen ook meenemen naar huis. Nog geen usb stick? Geen nood, je kan er nog snel een op de kop tikken voor 8 euro.

Vrijdag 13 november komt de oudertak opnieuw samen. Dit is een groep enthousiaste ouders en (oud)leiding die samen hun schouders onder onze groep steken. Ze helpen bij het organiseren van evenementen,  denken na over hoe we onze werking en terrein nog kunnen verbeteren, en boksen tijdens de examens zelf een vergadering ineen. Denkt u nu “wow, daar wil ik aan meebouwen”, dan nodigen we u graag uit om 20.30 in gouwhuis de karree (apostelplein 5-7, boven feestzaal het centrum)

Op zondag 22 november gaat tussen 9.45 en 12.30 onze jaarlijkse familiedag door. Dit jaar rond het fort van Steendorp. Breng als Kriko-M lid jouw ouders, zussen/broers, grootouders en andere aanhangsels mee voor een ochtend vol pret! Kom wandelen tijdens onze interactieve tocht met stevige stapschoenen. Na de wandeltocht zullen we de dorstigen laven, en de hongerigen spijzen. 

10978510_785445604935063_3574217570234907263_n

 

Een stevige linker,
De leiding en groepsleiding van kriko-m