Inschrijven

welkom!

SCHRIJF JE NU IN

Welkom bij de Kriko-m familie!
Om de natuur een beetje te sparen en de papierberg te verminderen, kan je je elektronisch inschrijven.

Nieuw lid bij kriko-m
Als je een nieuw lid bent, vul je de inschrijvingsfiche onderaan deze pagina in. Daarna zal je na overschrijving van het lidgeld via mail je lidnummer ontvangen. Hiermee kan je ook een persoonlijk account maken op de groepsadministratie. De groepsadministratie is het platform waar je de persoonlijke steekkaart van je kind invult. Verdere uitleg vind je bij ‘aanmelden bij en invullen van de steekkaart op de groepsadministratie’ hieronder.

Reeds lid bij kriko-m
Ben je al lid bij Kriko-m, meld je dan aan op de groepsadministratie en betaal vervolgens je lidgeld. 

Indien het de eerste keer is dat u inlogt op deze website moet je je kind eerst registreren. Voor elk kind maak je apart een login aan, het is immers de bedoeling dat ze hun gegevens zelf beheren als ze oud genoeg zijn. 
Hiervoor heb je het persoonlijk lidnummer van je kind nodig. Deze worden in september doorgemaild door de groepsleiding of vind je op de lidkaart van je kind.

Aanmelden en invullen van de steekkaart op groepsadministratie

Hieronder vind je een stappenplan voor het aanmelden op de groepsadministratie en het invullen van de steekkaart.
STAPPENPLAN

Met deze individuele steekkaart geven ouders jaarlijks aan de takleiding alle noodzakelijke inlichtingen over hun kind(eren).
Deze informatie draagt bij aan een veilige en persoonlijke begeleiding van alle leden en wordt vertrouwelijk behandeld door de leidingsploeg. Wanneer er wijzigingen zijn in deze gegevens is het belangrijk om deze ten allen tijde aan te passen in de groepsadministratie (via je persoonlijk account).

Lidgeld

Het inschrijvingsgeld bedraagt 50 euro. Dit geld gaat naar de verzekering (38 euro) en andere kosten (12 euro) zoals spelmateriaal en drukkosten. Gelieve dit bedrag te storten op het rekeningnummer BE59 7360 6413 2626 met vermelding van naam en tak.

We weten dat de prijs van een jaar scouting voor uw kind(eren) een belangrijke hap uit uw gezinsbudget kan zijn.
Maar we vinden ook dat dit voor niemand een reden mag zijn om thuis te blijven.
Meer informatie rond scouting op maat vind je op de infopagina.

 

Privacyverklaring