MAART 2016

Lieve leden en ouders,

De tijd gaat snel als je je goed hebt; het is inmiddels al maart! Deze maand hebben we een hele hoop speciallekes op de menu staan, dus lees steeds goed de kriko-echo na! 

VRIJDAG 4 MAART komt de oudertak nog eens samen. We spreken af om 20.30 op ons vertrouwde vp plein. Ben je nog geen lid van de oudertak, maar lijkt het jou wel iets? Kom dan zeker langs. Meer info vind je op de oudertak-pagina.

ZATERDAG 12 MAART is de volgende speciale datum op de agenda, de DISTRICTSDAG. Voor deze ene keer clusteren alle 12 scouts-groepen van Sint-Niklaas samen voor een dag vol spel en plezier. We spreken om 12.00u af aan het stadhuis, om daarna te picknicken op de markt. Vergeet dus zeker je lunchpakketje niet! Met een gevulde maag trekken we dan en masse naar puytvoet. Dit onder begeleiding van een trommelband (voor de sfeer) en politie (voor de veiligheid). Ouders kunnen om 17.00u hun kids komen afhalen aan het begin van de puytvoetwegel.

De week daarop (ZATERDAG 19 MAART) volgt weer iets volledig anders, de BIDONG(phaesten). Dit is een avond waar jullie écht verwent worden met een heerlijke maaltijd, entertainende showtjes van elke tak, en later op de avond een kans om een been te smijten. Voor meer info en het inschrijvingsformulier klik je op de bidong-pagina.

ZONDAG 27 MAART is het tijd om even te bekomen. Wegens het paasfeest is er voor een keer GEEN VERGADERING

Van DONDERDAG 31 MAART – ZONDAG 3 APRIL trekken we er met de hele groep op uit voor een welverdiend GROEPSWEEKEND. Een weekenduitnodiging met alle informatie vind je op de kriko-echo-pagina.

Last but not least. De eerste week van maart is het week van de vrijwilliger. We zijn ongelofelijk trots op onze leidingsploeg. Dit is een groep jonge mensen die elke week opnieuw met zoveel enthousiasme en engagement klaar staan om onze leden de tijd van hun leven te geven. Dit is absoluut geen evidentie, dus willen we graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze leidingsploeg nog eens hartelijk te bedanken voor hun bewonderenswaardige inzet! 

Zoals u ziet is de maand maart een hele boterham, maar het belooft een lekkere te worden! Hopelijk hebben jullie er evenveel goesting in als wij!

Nog een stevige linker, 
De leiding en groepsleiding van scouts kriko-m.