Alles over oktober

Beste leden & ouders,
 
Hopelijk is de drukke septembermaand en de BBQ ondertussen goed verteerd, want oktober staat al klaar!

Voor alle activiteiten van deze nieuwe scoutsmaand verwijzen we graag naar de “Kriko Echo” per tak. Wat mogen jullie deze maand aan extra’s verwachten?

Op ZONDAG 4 OKT worden de uniformenbestellingen van de BBQ uitgedeeld na de vergadering om 12u30 op het VP-plein. Wie nog een das, kenteken of T-shirt van KRIKO-M wenst kan op dit moment ook bij ons terecht! Voor de mensen die graag nog kledij van de Hopperwinkel (hemden, broeken, trui,…) willen, vragen wij om dit zelf te gaan halen in een Hopperwinkel (Gent, Antwerpen,…) of online te bestellen. Alle info hierover vindt u op www.hopper.be!

Op ZONDAG 11 OKT is er geen vergadering, want de leiding is dan druk in de weer met de planning van het hele scoutsjaar. Planningsweekend = GEEN SCOUTSVERGADERING!
  
Gelukkig volgen na dit pauzeweekend nog vele leuke zondagen vol scoutspret en sluiten de kapoenen, welpen en jonggivers oktober zelfs af met het eerste takweekendje!
  
KAPOENEN: vrijdag 30 okt 19u – zondag 1 nov 12u30 –  VP plein
WELPEN: Vrijdag 30 okt 19u30 – zondag 1 nov 12 uur – Chiro Temse
JONGGIVERS: vrijdag 30 okt 20u – zondag 1 nov 13u (met hotdogs) – S|GV De Klinge
Alle info over deze weekendjes zal binnenkort verschijnen op de pagina “Kriko Echo”.
  
Op vrijdag 23 oktober vieren wij met z’n allen de “Dag van de Jeugdbeweging”.
Op deze schooldag draagt elke scout zijn das of uniform om die dag te pronken met zijn of haar jeugdbeweging. Wij kijken er al naar uit om veel bordeau-beige in de stad te zien!
Het programma kan u raadplegen via deze pagina.
‘s Morgens zijn er gratis boterkoeken en chocomelk, ‘s middags een lunch, om 16u pannenkoeken op de Grote Markt van Sint-Niklaas voor elk lid van een jeugdbeweging.
Ook is er kinderanimatie gedurende de dag en live muziek!
  
Tussen 19 en 22 oktober strijdt elke jeugdbeweging tegen elkaar voor de titel van ‘beste jeugdbeweging’ en eeuwige roem. Elke weekdag na de schooluren zullen leden van verschillende jeugdbewegingen op de grote markt een spel spelen tegen elkaar. De winnaars van elk spel komen oog in oog te staan tijdens de grote finale op vrijdag 23 oktober.
Via deze weg willen we graag iedereen uitnodigen om lid te worden van het kriko-m supporter team (want zeg nu zelf, het is toch algemeen geweten dat kriko-m dé beste jeugdbeweging van Sint-Niklaas én omstreken is!). Wanneer wij onze eer moeten verdedigen wordt later deze week nog doorgegeven.
  
Tot slot vragen wij aan alle ouders om 9 oktober de individuele steekkaart  in te vullen en het lidgeld voor zijn of haar kind (40 euro)  te storten op  het rekeningnummer BE88 7370 2296 9441 met vermelding van naam en tak van uw kind.
  
Een stevige linker, de leiding en groepsleiding van kriko-m